Mitt foto över Hammarbyhöjden och så har jag gjort musiken som moviescore med körer och sång.
Nu går dagarna rätt segt men ändå finns det för mycket att göra. Jag flyger till Östersund i kväll och ska fortsätta med det jag kan göra för att få ett slut på lägenhets flytteriet. Min man och jag längtar efter lugn och ro och få allt på plats så vi kan göra det vi längtar efter.
En solig dag eller kanske i ett annat spännande väder så ger vi oss ut på fotograferingsutflykt.
Sen blir det till att börja med musikskapandet igen.
Kort inlägg men så är orden få och fattiga i nuläget
Så blev det vardag igen och Påsken är förbi, mycket god mat har jag fått njuta av och mysiga stunder.
Vädret har det varit si och så med och i dag regnar det men förhoppningsvis blir det sol snart igen.
Nu har jag bott i min gamla uppväxt kommun och känner lycka i maggropen och trygghet. Jag känner att det positiva fortsätter längs livets gång.
Jag har tro på att mer bra saker kommer inom kort. Kanske är det Affirmationer som jag skrivit om i tidigare inlägg.
Förresten så när det är Valborg firar jag och min man 11 år och den 24 juni firar vi ett år som gifta.
Då kanske jag blir mormor också för det är just samma datum som barnet är tänkt att komma. :-)
Vi är inte helt klara än i gamla lägenheten och inte heller vinden som ska tömmas och rensas och fixas. Det ska bli enormt skönt när allt är klart och precis allt vi ska ha kvar finns här där vi bor nu.
Jag har många dagar att längta till och skönt det är positivt.
Sen har erbjudande/möjligheten kommit att göra musik till tvreklam så det är nog bäst jag sätter igång.
En dröm som är en dröm kan vara en dröm som faktiskt blir sann! Ja så är det skulle nog Björn Ranelid säga. Men det skrivs att din dröm kan bli sann men att det är du själv som måste tänka din dröm som i en verklighet. Affrirmationer = Sanna drömmar.
När jag pratat med andra som Affirmerar så märker jag hur olika alla gör sin Affirmation. Hur tänker du eller hur Affirmerar du?
En del säger att man ska tacka för det man har men ändå i sin tanke ha just det man önskar. Själv gör jag inte så utan jag lever i drömmen som verklighet. Jag ser mig vara där.
Ibland fungerar det och ibland inte...när man inte lyckas ska man inte vara redo om inget hänt inom ett månvarv. Så vissa saker har jag lagt åt sidan för att ta itu med Affirmationen framöver...vissa glöms bort men kan väckas igen och kanske är det meningen att börja sin Affirmation då?
Intressant tycker jag i alla fall att det är och jag har ju lyckats nå drömmar också, men många finns kvar. Kanske är det dags att börja med nästa snart och se vad som händer...
Ja en dröm som är är en dröm som kan bli sann. Sluta aldrig att drömma och ge inte upp!
Ja vi alla önskar er en Glad Påsk och enligt vädret så kan det komma massor av snö. Usch det vill jag verkligen inte nu när det börjar bli så skönt ute.
Flytten är nästan klar men vi bor i alla fall i nya lägenheten och jag har varit ute och njutit varenda dag, jag måste andas in verkligheten så jag inte vaknar upp och bor där jag bott de senaste 10 åren.
Nu har det inte varit illa på något sätt men jag ville flytta hem igen och då min man jobbar i Stockholm så var det absolut det bästa. Här i Sthlm bor ju alla mina vänner också.
Vad annars då? Ja annars har det inte hänt så mycket och det har varti tyst på musikskapandet.
Min dotter kommer i kväll också och då får även hon komma hem till platsen hon i stort sett vuxit upp i.
Nej nu kom en trötthet så jag ska tacka för mig denna gång och må solen lysa på oss alla.