Ibland känns vissa dagar helt omöjliga och tiden går mer än sakta. Ingen energi, men lusten finns att göra något. Kroppen tvekar inte ens utan visar bestämt sin seghet. Kanske är det bra såna dagar att låta den bara vara ifred?
Rastlösheten är inte stark nog heller så jag får nog tänka om i dag.
Kanske lever på som så att jag blir slut redan innan jag ska göra något då i denna stund så är ju flytten nära. Jag vet att det finns enormt mycket kvar att göra men befinner mig inte i bostaden där det ska packas utan befinner mig i Stockholm, alltså ca 58 mil ifrån bostaden.
Jag har ju en förmåga att bli trött, slut redan innan jag gjort det jag tänkt göra. Jag liksom arbetar i tanken.
Nej jag får nog ta mig en stor lärdom om hur jag ska använda Zen metoden. Fast har redan läst om att man inte ska leva längre än just här och nu. Men lättare att läsa om det än att göra som det står.
Nej nu ska jag försöka peppa mig ännu mer så jag kommer igång för att göra min pilates för jag vet ju hur mycket gladare och piggare jag blir. Så varför välja bort något sånt bra mot en seghet som tar över min kropp.
Nu är det bara 11 dagar kvar och sen står jag i vår nya lägenhet med möblemanget och hela flytten är klar. Det ska bli den bästa Vår på länge och jag ska njuta så på balkongen med några glas vin och njuta av utsikten och tanken på var jag befinner mig. Jag kommer njuta av att veta att min man sitter bredvid och njuter även han.
Sen så är det ungefär 3 månader kvar innan min dotter ska föda sitt barn och jag får njuta av att bli mormor.
Det låter gammalt att säga mormor och farmor tycker jag men tur jag känner mig ung då :-D
År 2012 blir en underbart nytt år för mig och jag känner långt inne i maggropen att det kommer flöda bra saker i livet och många möjligheter och mycket av livets gåvor kommer. Det är jag säker på.
Generöst av Valio OLO att låta oss få provsmaka produkten gratis. 2 st små yoghurtar får man om jag skriver in namn och mobilnr.
Jag har provsmakat blåbär och den är helt underbar i smak och konsistens. Jag kommer absolut köpa den fler gånger och hoppas på att den kommer göra magen gladare.
Så gå in så snart som möjligt om du vill prova du också

Jag tycker Pops Crunchy är enormt god, ja nästan farligt god då jag är svag för godis. Jag kommer absolut köpa då och då för att unna mig något så här gott.

Konsistenser var underbart krispig och inte smulig och det är ett stort plus.

Förpackningen är uppdelad i två st bitar och köper jag några så skulle jag helt klart servera dem på ett fat med andra godsaker på en bjudning eller ja när som helst.
Smaken påminner om kexchoklad och den är ju förfärligt god. Så ja den här kommer jag rekommendera till andra hoppas få se den i matbutikerna och inte bara i vissa matbutiker. Jag hoppas även att priset kommer vara lika bra som kexchokladen

Ja helt enkelt underbart god

Nu har jag smakat kaffet Gevalia Millicano och det är Väldigt dyrt men gott. Jag är dock osäker på om jag köper det flera gånger.