I dag har det varit en fin dag till en början, lite för mycket moln på eftermiddagen eller ja klockan var runt 17.00 tiden.
Men en dag jag njutit av som igår och livets små lyckostunder poppar i kroppen. Glädje är min dag och min dag är glädjen.

Vi funderar lite på att kanske ta oss en tur med hojen men är inte helt säkra om vi tar det i morgon istället...
ja livet är lite som det vill nu och det är ju det som kallas semester. Fri vilja, SEMESTER!Igår innan bion så blev det lite shopping och ett restaurangbesök där vi kunde njuta av god kyckling
med massor av gott till. Sen  ett glas vin på det gjorde ju inte stunden mindre avkopplande.

Filmen var rätt lång och började 20.45 och vi var hemma runt tolv. Lite sega cyklade vi hem och jag frös lite
för att jag var trött. Väl tillbaka till stugan kunde vi göra oss ordning för natten, Jag sov riktigt gott.I går cyklade jag och Per (min sambo) till Sundsvall för att se på filmen Drag me to hell.

Regi: Sam Raimi

Skådespelare:

Justin Long

Alison Lohman
m.m


Drag me to hellFilmen var helt ok och hade både humor, "hoppa till stunder" och var även äcklig
rent sagt äcklig ha ha ha. Ja jag kan säga äcklig för att jag  tycker filmen har såna scener.

Filmen är klart godkänd och jag ångrar inte ett dugg att jag sett den :-) Den får faktiskt
ett bra betyg av mig eftersom filmen gav många olika slags känslor och såklart "hoppa till stunder"
Jag njuter och njuter av solen och havet. Jag njuter av lycka att äga min stuga och sitter varje morgon och äter frukost och ser vågorna. Det kan inte bli bättre och att få suga åt sig denna positiva energi som är medicin för själen.Ett måste är min stuga och ett måste är att stugan står vid havet och att utsikten är det jag ser varje dag och varje morgon


Jag önskar er alla en skön sommar och att ni är på det ställe eran själ får sin medicin.
Nu är det så att stugan är egentligen en husvagn jag köpt. Tanken är att kunna stå där jag känner för att stå just då och just vid det tillfället. Att få bo precis där jag vill är ju inte lätt om min stuga bara finns på fast plats. Så då blev
valet lätt och köpet blev en husvagn och med extra sovplatser till familj, vänner osv :-). Fast jag kallar min husvagn
för min stuga eftersom den känns väldigt härlig och användbar och perfekt för mig och några fler.

Jag har även kollat in villavagnar och det finns stora härliga sådana men det kan ju inte vara lätt att åka omkring med
en sån.
Nä tacka vet jag min  stuga!


I dag har det varit en MYSIG dag med bägge mina döttrar. Jag fick min födelsedagspresent som god mat och vin på restaurang. En önskan jag hade blev sann och glädje och skratt blev det massor av och mätt som en tok blev jag.

Lax med pressad potatis och dillsås med sallad blev min rätt. MUUUUUMS

Så tack älskade barn :-)

Den här dagen sitter som gjutet i mitt hjärta.

STORA bamse kramar
Kärlekens alla konster som får oss att stanna kvar för att vi verkligen älskar varanndra eller får oss att stanna kvar för att vi trivs med varanndra.

Kärlek är inte bara sex utan kan vara den bästa vänskap man kan få och ha också.


Med blommor kan du komma långt men kommer ännu längre med sann vänskap!


Glöm inte att du är värdefull
för det finns bara en av dig!Tvillingarna är zodiakens tredje tecken, från 22 maj till 21 juni. Tvillingarnas element är luft och associeras till kommunikation. Tvillingar är sökare och omöjliga att lära känna helt.


Tvillingarna styrs av planeten Merkurius
Nyckelordet för Tvillingarna är jag tänker.
I den fysiska kroppen styr Tvillingarna axlar,lungor,armar,händer, och nervsystemet. Lägg märke till dualiteten som visar sig här. Tvillingarna representerar nämligen de duala krafterna och det gudomliga inom oss alla.
I mytologin visar sig tvillingarna som Castor och Pollux. Den ena är den himmelska tvillingen, och den andra är hans jordlige broder. Tills dess att de har förenats i harmoni, kommer lagen om motsatserna/dualiteten att fortsätta gälla.

Tvillingarna, gemeni - the twins

Egenskaper:
versatile
confident
youthful
lively
doquent
warm
intellectual
cunning

Planet:
merkurius

Element:
luft
varm och fuktig

Gemstone:
agat

Färg:
gul

Blommor
lily-of-vally
lavendelLjusRoLätthetÖvergång

Ibland kan vissa dagar bara kännas så otroligt tomma, ödsliga och ensamma. Det kanske är lite konstigt om man inte är ensam eller är det kanske så vanligt så att jag inte förstår det riktigt?

Ibland när känslan ligger och pyr så söker jag något men vet inte vad. Jag tänker att jag ska köpa mig något fint så jag kan bli lite gladare men finner inget jag vill köpa.

Jag tänker att jag ska göra något roligt men finner inget skoj.

Jag tänker att jag kanske borde baka något gott bröd eller kanske något fikabröd men tycker att allt känns lite äckligt i bara tanken på något sliskigt. Jag vill inte heller äta bröd eftersom jag inte är det minsta hungrig.

Vad ska jag finna som tröst? Behöver jag tröst? Kanske går dagen förbi lite fort om jag sitter vid datorn och min blogg och delar med mig lite av det jag känner...

Ja ibland när jag söker tröst men inget finner så längtar jag helt enkelt bort någonstans. Men vart? Jag vet ärligt inte eftersom inget känns som något jag vill åka till.

Jag får nog låta den här dagen bara vara och jag med den...

För i morgon kommer en ny dag och förhoppningsvis ingen dag jag söker tröst.

Jag tror jag tar mig ett äpple!

I dag har det varit en helt underbar söndag. En solig och skön dag med en  tur på hoj längs färjor och underbar natur. Först en färja från Isön över till Noderön och sen vidare till nästa färja som tog oss till Hallen och sen längs vägen kom vi till Krokom och då var det inte långt kvar hem. Jag är så trött nu och känner att jag nog kommer sova som en stock.

Tänk vad naturen kan göra med allt vackert man kan se och Storsjön är ju verkligen otroligt stor. Jag saknar en båt måste jag erkänna och en dag så kommer vi även ha en båt. Då kan vi njuta när vi far omkring i solens skönaste sommar :-)

Snart bär det iväg till stugan i Sundsvall och då ska jag njuta av havets läckerheter på alla de vis. Äta frukost ute och se hur havet glittrar är ju aldrig fel. Och packa en liten matsäck och gå och sätta sig på klipporna.

Ja som sagt så blev det en fantastisk dag. Tack solen och tack naturen och tack för möjligheternas motorcyklar :-)

Ha det gott!

Är det så sexigt med putande munnar? Vad får just dig att tycka det isåfall?
Det finns ju så många medel att använda eller betala för operationer för att få den efterlängtade Angelina Jolie munnen.

Visst är det snyggare med fylligare läppar än typ tunna läppar. Men en del går omkring och ser ut som en enda stor mun och det är inte fint.
Normala läppar må väl ändå vara bäst? Så tycker nog ändå jag och då kan jag ju le över att jag äger ett par normala läppar och inte har gjort något för att få dom att se putigare ut.


Den här filmen var ingen film i min smak. Men jag kan ändå förstå om folk gillar den.
Själv så satt jag lite för rastlös och kunde inte koncentrera mig riktigt och det gjorde ju det hela
lite svårare. Handlingen är ok men ändå ingen i min smak.
Men filmen har fått väldigt bra kritik och jag avråder inte någon att gå och se den.

Regissör: Kevin MacdonaldSkådespelare:
Ben Affleck
Russell Crowe
Helen Mirren


Ja men vad kan man mer säga än så?
Jag har varit borta länge och alltför länge. Lust och ork bara försvann och jag letade och letade och sökte precis varje dag för att finna mig själv igen.

Jag har en del att jobba med som tex. biotips och sånt och så mycket annat. Plötsligt känns det bara så bra igen att finnas för mig själv med min blogg.

Jag har en del att fundera på alltså...